MIDAS ART …ART OF KITCHEN SUPPLIES

Înfiintata în 2016 MIDAS ART este o firma cu capital privat integral românesc ce isi desfasoara activitatea în domeniu Horeca,
MIDAS ART dispune de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente.
Suntem un colectiv tânar, generator de idei constructive, aflat în permanenta interactiune si urmarind satisfacerea în totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate în folosul acestora.
Acest lucru este posibil gratie calificarii, ambitiei si orientarii catre nou a colectivului nostru de specialisti, precum si datorita:
Practicilor de negociere orientate spre satisfacerea clientului,
Oferirea de proiecte „la cheie” în pachet complet de servicii ,
Gasirea de facilitati financiare pentru serviciile oferite (contracte în leasing).
Midas art sa infiintat pentru a putea oferi cele mai bune solutii clientilor sai. Compania prezinta o gama completa de echipamente profesionale de bucatarie,vesela din portelan,tacamuri inox,pahare,si  accesorii  pentru restaurante, salii de evenimente ,hoteluri, baruri, terase, cafenele, catering.
Scopul activitatii este satisfacerea nevoilor clientului, oferind produse de cea mai buna calitate, insotite de cele mai eficiente idei pentru dotarea spatiilor clientilor,  Ca urmare, clientilor le sunt oferite cele mai noi produse din domeniul HoReCa, astfel incat fiecare proiect sa fie deosebit .Pe langa o gama variata de produse, MIDAS ART ofera si numeroase servicii clientilor: consultanta de specialitate (realizarea ofertelor adaptate la nevoile clientului), proiectare, finantare, mentenanta service,si punerea lor in functiune​